27 Μαρ 2012

Νέα λειτουργία "Ειδοποίηση Ελάχιστης Τιμής" στο BestPrice.gr

Η ανάπτυξη του BestPrice και η συνεχής προσθήκη νέων χρήσιμων λειτουργιών για την εξυπηρέτησή σας, είναι για εμάς «ζήτημα τιμής»! «Ζήτημα τιμής» είναι και η νέα λειτουργία που από σήμερα είναι διαθέσιμη για όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες του BestPrice.gr.

Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα προϊόν αλλά η τιμή του δεν είναι εντός των δυνατοτήτων σας. Θέλετε να το αγοράσετε αλλά μόνο εάν η τιμή του πέσει σε αποδεκτά για εσάς επίπεδα.

Αυτός είναι ο ρόλος της νέας λειτουργίας που φέρει τον τίτλο «Ειδοποίηση Ελάχιστης Τιμής» και σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω email όταν το προϊόν που σας ενδιαφέρει φτάσει την ελάχιστη τιμή που έχετε ορίσει εντός του επιθυμητού χρονικού διαστήματος.

Για να ενεργοποιήσετε την «Ειδοποίηση Ελάχιστης Τιμής», απλά πατήστε την αντίστοιχη επιλογή που θα βρείτε στη δεξιά πλευρά της σελίδας του προϊόντος (κάτω από το Ιστορικό Τιμών) και συμπληρώστε την τιμή στην οποία στοχεύετε και το χρονικό διάστημα εντός του οποίου θέλετε να ενημερωθείτε. Έτσι, ενημερώνεστε πρώτοι όταν τα προϊόντα που θέλετε να αποκτήσετε, αγγίξουν την «τιμή-στόχος».

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία «Ειδοποίηση Ελάχιστης Τιμής» για όσα προϊόντα εσείς επιθυμείτε αλλά και να διαχειρίζεστε τις ειδοποιήσεις σας από την επιλογή «Ειδοποιήσεις ελάχιστης τιμής», η οποία είναι διαθέσιμη στην καρτέλα «Ρυθμίσεις» του λογαριασμού σας στο BestPrice.gr.

Στο BestPrice.gr, η έρευνα αγοράς δεν περιορίζεται στην αναζήτηση προϊόντων και σύγκριση τιμών αλλά συνεχίζεται μέχρι τελικά να καλύψετε την ανάγκη σας, βρίσκοντας το κατάλληλο προϊόν στην κατάλληλη τιμή.

Ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμη η νέα λειτουργία. Θα χαρούμε να λάβουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.

Σημείωση: Η λειτουργία «Ειδοποίηση Ελάχιστης Τιμής» είναι προς το παρόν διαθέσιμη για όσα προϊόντα διαθέτουν σελίδα προϊόντος. Ενδεικτικές κατηγορίες προϊόντων: Υπολογιστές, Ηλεκτρονικές Συσκευές, Τηλεφωνία, Video Games, Οικιακές Συσκευές, Εργαλεία, Αρώματα, Αθλητικά Παπούτσια, Βιβλία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου