7 Φεβ 2012

Μήλο της έριδος Παχατουρίδης – Γκλέτσος

Δύο καταξιωμένοι δήμαρχοι , ο Ανδρέας Παχατουρίδης στο Περιστέρι και ο Απόστολος Γκλέτσος στη Στυλίδα εχουν γίνει το μήλον της έριδος ανάμεσα στα κόμματα που τους ζητούν να κατέβουν μαζί τους στις εκλογές.


Πράσινοι, ,κόκκινοι και μπλε – σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του now24- τους έχουν πλησιάσει και τους ζητούν να πουν το NAI. Τούς θέλουν πάση θυσία στο πλευρό τους και τους ζητούν να τους χρήσουν ως υποψήφιους βουλευτές.



Μάλιστα από ότι μάθαμε υπάρχει μια κίνηση προσωπικοτήτων. Μια κίνηση πού το τελευταίο διάστημα κάνει έντονες διεργασίες ενός νέου αντιμνημονιακού φορέα.

Αυτοί πού ξεκίνησαν και έστησαν τις βάσεις του νέου φορέα τους πιέζουν αφόρητα για να πουν το πολυπόθητο «ναι».



Γιατί όμως έχουν όλοι διαλέξει τα δύο αυτά πρόσωπα;

Είναι πολύ απλό. Το πολιτικό μας σύστημα είναι φθαρμένο. Και τώρα ψάχνουν αξιόλογα πρόσωπα που είναι μακριά από λαμογιές. Αναζητούν λοιπόν άφθαρτα και δοκιμασμένα πρόσωπα. Πρόσωπα πού έχουν πάρει άριστα τόσο με τη στάση τους στους δήμους τους όσο και με την εργατικότητα τους.

Από τη μια ο Απόστολος Γκλέτσος έχει καλή παρουσία στην Στυλίδα και είναι ένα πρόσωπο άφθαρτο. Από την άλλη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – που σε πρόσφατη δημοσκόπηση βαθμολογήθηκε ως ο Δήμαρχος της Χρονιάς, έχει κάνει πολύ μεγάλο έργο στην πόλη του. Με την ανεξάρτητη διαχρονική του στάση στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι λογικό να έχει πάρει άριστα αλλά το βασικότερο να κυκλοφορεί με το κεφάλι ψηλά.

Ποια θα είναι η απόφαση τους δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Εμείς σας μεταφέρουμε την είδηση αυτή που είναι απόλυτα επιβεβαιωμένη.

Η απόφαση είναι δική τους.


http://now24.gr/%CE%BC%CE%AE%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%AD%CF%84%CF%83/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου