24 Οκτ 2011

Έκλεισε τον δρόμο σε αστυνομικό και τον έσπασε στο ξύλο!


Απίστευτο περιστατικό με έναν 26χρονο στην Πάτρα που ξυλοκόπησε αστυνομικό. Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι στη Πάτρα, ο 26χρονος, οδηγώντας Ι.Χ. αυτοκίνητο, διασταυρώθηκε τυχαία και ανέκοψε αναίτια την πορεία δίκυκλης μοτοσικλέτας, που οδηγούσε ένας 42χρονος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εν συνεχεία, ο 26χρονος κατέβηκε από το όχημα, κινήθηκε προς τον 42χρονο αστυνομικό, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας και εντελώς απρόκλητα τον γροθοκόπησε στο πρόσωπο, τον έριξε στο έδαφος και συνέχισε να τον χτυπάει με κλωτσιές στο κεφάλι, έως ότου τράπηκε σε φυγή. Ο 42χρονος, που υπηρετεί σε τοπική Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Για την σύλληψη του 26χρονου, ενεργήθηκαν εκτεταμένες έρευνες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, με τη συμμετοχή αστυνομικών από την Ο.Π.Κ.Ε., την Ομάδα ΔΙΑΣ και περιπολικών της Άμεσης Δράσης Πατρών, με αποτέλεσμα το βράδυ της ίδιας ημέρας να εντοπιστεί στη πόλη της Πάτρας να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και μια 29χρονη φίλη του. Στη θέα των Αστυνομικών, ο 26χρονος, εγκατέλειψε το όχημα του και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Η 29χρονη συνελήφθη, καθότι βρέθηκε στη κατοχή της ένα περίστροφο, το οποίο περιείχε 5 φυσίγγια, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο βρέθηκαν άλλα 91 φυσίγγια. Σήμερα, νωρίς το πρωί στη Πάτρα, ύστερα από συνεχείς έρευνες, εντοπίσθηκε ο 26χρονος, όπου και συνελήφθη.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών. Ο 26χρονος δράστης, κατά το παρελθόν έχει καταδικαστεί για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος. Το τελευταίο δεκαήμερο είχε συλληφθεί, από τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, δυο φορές για διάπραξη αδικημάτων σε βάρος αστυνομικών και πολιτών (αντίσταση, εξύβριση, απειλή, πρόκληση σωματικών βλαβών, οπλοκατοχή κλπ)…


prionokordela



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου